Philips 221V8-01 monitör göz kırpıyor

mertdenizozalp

Decapat
Selamlar. Monitörüm Philips 221V8-01 21.5" 4ms 75Hz Full HD monitör. Bazen ekran göz kırpıyor kalitesiz bir HDMI kablosu kullandığım için olduğunu düşünüyorum ve sürekli kendini 59 Hz'e ayarlıyor aldığımdan beri 60 Hz'den bir farkını görmedim. 75 Hz'e ayarlıyorum bir süre sonra yine 59'a dönüyor. Kablodan kaynaklanıyor olabilir mi? Benim için 75 Hz sabit olması ve 75 Hz hissettirmesi önemli göz kırpması fazla tilt etmiyor. Ben aldığımdan beri bu monitörü 59 Hz'de mi kullandım yani?

Hayır HDMI 1.4 120 Hz 2.0,2.1 240 Hz'e kadar destekliyor diye biliyorum.

Şu an kullandığım HDMI kablosunun kalitesini nereden öğrenebilirim sanırım kablodan kaynaklanıyor 75 Hz desteklemiyor olabilir, bu kabloyu daha önceden PS3 için kullanıyordum.
Selamlar. Monitörüm Philips 221V8-01 21.5" 4ms 75Hz Full HD monitör. Bazen ekran göz kırpıyor kalitesiz bir HDMI kablosu kullandığım için olduğunu düşünüyorum ve sürekli kendini 59 Hz'e ayarlıyor aldığımdan beri 60 Hz'den bir farkını görmedim. 75 Hz'e ayarlıyorum bir süre sonra yine 59'a dönüyor. Kablodan kaynaklanıyor olabilir mi? Benim için 75 Hz sabit olması ve 75 Hz hissettirmesi önemli göz kırpması fazla tilt etmiyor. Ben aldığımdan beri bu monitörü 59 Hz'de mi kullandım yani?

Sorunu Radeon Software yazılımı aracılığıyla çözdüm. HDMI bağlantı güvencesini kapattıktan sonra 75 Hz de sabit kaldı ve göz kırpmanında prizden alakalı olduğunu düşünüyorum, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı