Philips 223V5LHSB2-00 vs Viewsonic VA2261 vs Dell E2216H vs Asus VP228TE?

Yabancı

Kilopat
Makaleler
2
Merhabalar, geceleri uzun süre bilgisayar başında vakit geçiriyorum. Aklımda 5 monitör var. Hangisini neden seçmeliyim, yardımcı olur musunuz?
  1. Philips 223V5LHSB2-00 21.5 Hdmi 5ms 1920x1080
  2. ViewSonic VA2261-2 21.5 5ms 1920x1080
  3. ViewSonic VA2261 21.5 5ms 1920x1080
  4. Dell E2216H 21.5 5ms 1920x1080
  5. Asus VP228TE 21.5 1ms 1920x1080
Philips HDMI, Dell Display Port girişine sahip diğer modellerde DVI girişi var bu girişler arası fark var mıdır? İçlerinden herhangi birini kullanan arkadaş var ise kullanıcı deneyimlerini aktarırsa yön vermiş olur. Huzurla kalın...

Arkadaşlar iki monitör arasında kaldım yardımcı olabilecek yok mu ? Almışken iyisini almaya karar verdim bu hafta alacağım.
Ayrı bir konu açma gereği duymadım çünkü konumun adı Monitör Önerisi idi.

Bilgisi olanınız yok mu ? Yarın eski monitörü satıp ikisinden birini alacağım. Aklıma takılan soru ise IPS monitörü alırsam Ghosting denen olayı yaşar mıyım ? Yada diğerini alırsam görüş açısı yukarıdan baktığımda farklı mı olur ? Hangisini almalıyım ve neden ?

@Because Im Batman Merhaba, imzanızda gördüm uygun olursa bir soru sormak istiyorum kullandığınız monitörde Ghosting denilen olay var mı ? Herhangi bir problem yaşıyor musunuz ? Monitör konusunda görmeden güvenemiyorum kullanıcısı olan birilerine sormanın yararlı olacağını düşündüm.

Oynadığım oyun Armored Warfare FPS sayılmaz yani. Şuana kadar hayaletlenme yaşamadım hiç, tabi FPS oyunlarında denemediğim için yanlış bir şey söylemek istemem. Bu monitörü almamın sebebi AH-IPS panel olması, mavi ışık filtrelemesi olması gibi etmenlerden dolayı aldım ve memnunum. MMORPG tarzı oyunlar oynayacaksanız hayaletlenme yapcağını sanmıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim bir süre araştırdıktan sonra VX229H almaya karar verdim. Aklıma takılan şey ise VX229H Flicker Free vs. özellikleri bulunduruyor mu ? Sitede genel bakış kısmına eklemişler fakat teknik özelliklerde rastlamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı