@Kelebek_1034'idi kullanıcı. Profili gizli olduğu için konularını bulamadım maalesef fakat hatırlıyorum bir konunun altına paneliyle ilgili memnun olmadığını yazmıştı ve iade etmişti.
@Kelebek_1034'idi kullanıcı. Profili gizli olduğu için konularını bulamadım maalesef fakat hatırlıyorum bir konunun altına paneliyle ilgili memnun olmadığını yazmıştı ve iade etmişti.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
@Samotne Ciasteczka hocam ben sorun yaşamıştım.
Çok fazla ghosting vardı. Tek bir konuda bahsetmediğim için konu linki bırakamayacağım. Belirli ayarlarla bir nebze azalsa da hala göz yoracak düzeydeydi. Ne olursa olsun fiyatına göre iyi bir monitör olduğunu düşünüyorum. İade edip 24G2U aldım. Çok fark var aralarında.
samsung olan bende var inanılmaz fazla ghosting var yanıt süresi düşükken siyah renklerde çok, ama yanıt süresini yükseltince siyahta ghosting düşüyor ama bütün r enklerde ghost başlıyor ama motion blur yavaşlıyor.Bunun hakkında video bile yükledim