- Makaleler
- 5
Bu bana kalırsa çok geçerli bir sebep değil, gözünüz alışacaktır.Dediğim gibi kalın çerçeve sevmiyorum.
Bu bana kalırsa çok geçerli bir sebep değil, gözünüz alışacaktır.Dediğim gibi kalın çerçeve sevmiyorum.
Hocam gözümün alışacağı şeyi niye alayım yav. Gider beğendiğim çerçeve tipi olan ince çerçeve seçerim.Bu bana kalırsa çok geçerli bir sebep değil, gözünüz alışacaktır.
Hocam gözümün alışacağı şeyi niye alayım yav. Gider beğendiğim çerçeve tipi olan ince çerçeve seçerim.
Sizden de bu konuda öneri istiyorum.
Düz, bu fiyata daha iyisi var mı peki? ±₺100@VI Pisces
Attığın monitör iyi, curved istersen o fiyata daha iyisi yok.
Arkadaşın hoşuna gitmiyor olabilir, flat ekran istiyor olabilir. Siz tavsiyenizi yaptınız gerisi arkadaşın düşüneceği nokta. Gereksiz zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.Tamam sırf çerçeve için daha kötü ve pahalı olanı alabilirsiniz.
Zorlamadım durumu açıkladım. Hangisini alırsa alsın bana bir zararı veya faydası olmayacak.Arkadaşın hoşuna gitmiyor olabilir, flat ekran istiyor olabilir. Siz tavsiyenizi yaptınız gerisi arkadaşın düşüneceği nokta. Gereksiz zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.