Dün aynı modelden aldım ayarları kurcalıyorum ghosting çok rahatsız ediyor özellikle siyah yerler ve aşırı koyu renkli yerlerde bir türlü bir orta yol bulamadım. İşin garip yani kullandığım sistemde FreeSync desteği yok R3 3200G var ekran kartı takılı değil APU kullanıyorum fakat MPRT kapatınca FreeSync açılıyor garip bir durum. Samsung 4K 10Bit IPS kaliteli bir monitörden geçiş yaptım sanırım bundan dolayı çok kötü geliyor da olabilir ama inanılmaz fark var renkler bana diğer monitörüme göre yüzde 30-40 daha cansız geldi fakat 144 Hz olması gerçekten müthiş bir şey ilk defa kullanıyorum resmen çağ atlattı siyahlarda diğer monitörüme göre 3-4 kat daha iyi görünüyor fakat renk ve ghosting olayı biraz sinir bozucu. Bir merak ettiğim hususta normalde 4K monitörde FHD bir video izlerken gayet net bir görüntü vardı fakat bunu FHD monitörde izleyince o kadar net gelmedi aslında daha net olması gerekmiyor muydu? Bu monitörün ayarlarını ideal yapmak için hangi ayarları nereye getirmem gerekiyor bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.