Philips 278E9 Işık Sızması

KGKVBK

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Philips 278E9 kullanıyorum. Ekranın kenarlarında hafif ışık sızması var sizce monitörü değiştirmeli miyim yoksa büyük bir sorun değil mi? Fotoğraf atamıyorum çünkü kameramda sorun var, ekranı direkt ışık sızmalı gösteriyor, teşekkür ederim.

Teşekkür ederim ek olarak şöyle bir sorum olacak, görüntü ayarlarından monitörü 75Hz yapıyorum (default 60Hz) yeniden başlatınca yeniden 60Hz sabitliyor, ne yapmam gerekli acaba?
Değeri monitör üzerinden mi değiştiriyorsun, ya da öyle bir özellik mi var? Ben "Nvidia Denetim Masası" üzerinden ayarladığımda, ayarladığım Hz değeri her zaman etkin oluyor. Belki de Nvidia ekran kartı kullanıyorsan, "Nvidia Denetim Masası" 60Hz monitörde 75Hz veremeyecek gibi düşünüyorsa ayarı varsayılana döndürüyor olabilir. 72 ya da 73Hz civarını deneyin bir ara, belki de tam limiti 75Hz'dir, o yüzden oluyordur.

Değeri monitör üzerinden mi değiştiriyorsun, ya da öyle bir özellik mi var? Ben "Nvidia Denetim Masası" üzerinden ayarladığımda, ayarladığım Hz değeri her zaman etkin oluyor. Belki de Nvidia ekran kartı kullanıyorsan, "Nvidia Denetim Masası" 60Hz monitörde 75Hz veremeyecek gibi düşünüyorsa ayarı varsayılana döndürüyor olabilir. 72 ya da 73Hz civarını deneyin bir ara, belki de tam limiti 75Hz'dir, o yüzden oluyordur.
Merhaba, RX580 kullanıyorum, radeon ayarlarından da değiştiremedim ya da ayarı ben bulamadım. Seçeneklerde 75Hz var 72-73 nasıl ayarlayacağım acaba, özel çözünürlük mü oluşturmam gerekiyor?

Merhaba, RX580 kullanıyorum, radeon ayarlarından da değiştiremedim ya da ayarı ben bulamadım. Seçeneklerde 75Hz var 72-73 nasıl ayarlayacağım acaba, özel çözünürlük mü oluşturmam gerekiyor?
Özel çözünürlük oluşturun, normalde kulladığınız çözünürlük neyse, değerlere onu girin. Hz değerlerini 73Hz civarı bir değere ayarlayın, bir de öyle deneyelim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı