PHILIPS 47PFL6158K/12 Gecikme Süresi Nedir?

Serpenos

Kilopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
3.257
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522193036
Ben Playstation 4 almak istiyorum lakin bilgisayarımı ekrana bağladığımda fare hareketleri gecikmeli geliyor. Bu modeli araştırdım ve gecikme süresini bulamadım. Playstation alıp bağlasam sorun yaşar mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyonlarda gecikme değeri belirtilmez. 60 Hz desteği mevcut.
Oyun modu var ise, oyun modunda deneyin.
 
Smart TV'de 2 3 oyun buldum lakin Candy Crush tarzı oyunlar. Gecikme yok ama hafif kasma yapıyorlar. Televizyonda çok fazla uygulama yüklü olduğunu gördüm. Ama App Galery'de bunları kaldırmak için bir seçenek yok. İnternette araştırdım ve bir şey bulamadım.
 
Genelde TV'ler yüksek gecikme değerine sahip olurlar. Bu normal bir durum. TV'nin mutlaka oyun modu vardır. Sinema, spor, canlı vs. gibi resim modları seçeneklerinin olduğu yerden oyun modunu seçin. Gecikme süresini minimuma indirir televizyon. CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynamadığınız sürece de pek bir sorun oluşturmaz bu durum.
 
O görüntü ayarlarında bulamadım.
3.jpg


Lakin az kurcaladığımda bu ayarlarla karşılaştım:
2.jpg
1.jpg


Bunlar rahatlıkla konsol alabileceğim anlamına geliyor mu ?
 
Teşekkür ederim, konsollar hakkında bilginiz varsa yeni bir konu açıp sizi etiketleyeceğim.
 
Benim bilgisayarda TV'ye bağlı. Hiç bir takılma hissetmiyorum. Bilgisayarın çözünürlüğünü TV'ye göre ayarlamayı dene. Görüntü ayarlarını da oyun konsoluna göre ayarla. Ben sıkıntısız kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı