ArdaStrix
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bu cihaz hakkında açılmış konular gördüm ama hiçbirinde düzgün bir yanıt yoktu. RTX 4080/RX 7900 XTX sisteme bağlamak ve Netflix'ten 4K film izlemek için kullanacağım. Donanım Arşivi'nin inceleme videosunu izledim, ona kusurlu ürün göndermişler gibi geldi. 58 inç versiyonunu almayı düşünüyorum. Normalde OLED alırdım ama ekran boyutu çok küçük oluyor öyle. Bütçeme uygun OLED yok.
Satış sonrası hizmetlerinin kötü olduğunu iade vb. durumlarda çok uğraştırdıklarına dair yazılar okudum. Kutuyu açarken, montajı yaparken ve piksel vb. testlerini yaparken videoya alsam yani elimde kanıt olsa yine uğraşır mıyım?
Bu ürünü istememdeki en büyük sebep yazılımı. (Android arayüzünün olması)
www.akakce.com
Satış sonrası hizmetlerinin kötü olduğunu iade vb. durumlarda çok uğraştırdıklarına dair yazılar okudum. Kutuyu açarken, montajı yaparken ve piksel vb. testlerini yaparken videoya alsam yani elimde kanıt olsa yine uğraşır mıyım?
Bu ürünü istememdeki en büyük sebep yazılımı. (Android arayüzünün olması)
Philips 58PUS8506 4K Ultra HD 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 58PUS8506 4K Ultra HD 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 58PUS8506 4K Ultra HD 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV özelliklerini incele, 20.206,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!