Philips 65PUS8887 modeli alınır mı?

MarvinTheAndroid

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır bir televizyon arayışındaydım ve 120 Hz olması, ambilight olması, 4 GB RAM olması ve de 65” olması gibi gibi sebeplerle bu televizyonu düşünmekteyim. Benzer fiyatlardaki Samsung, LG ve TCL modelleriyle karşılaştırdığımda da sırf ambilight ve biraz da diğer özellikleri sebebiyle yine Philips öne çıktı gözümde. Ama internette kimilerine göre Philips garanti süreçleri, yedek parça temini gibi konularda çok da iyi değilmiş. Bu ürün sizce fiyatını hak ediyor mu ne diyorsunuz?
Not: Kullanım amacım Netflix, Disney ve Amazon gibi platformlarda delicesine dizi ve film izlemek. Bu sebeple 65” olmasını istedim, alabilsem daha bile büyüğünü isterdim 🥹 bir de bu kullanım amacına göre 120 Hz olması çok önemli mi çünkü aynısının 50-60 Hz olan modeli yaklaşık 5K daha uygun. (Ki bilgisayarımı bağlayıp oyun da oynamak isterim ama 5K farka değer mi)

Son düzenleyen: Moderatör:
120Hz olması iyi olur fakat ambilight çok büyük bir şey katmıyor bence, bu özelliğe bu kadar takmana gerek yok.

Eğer çok fazla film izlemek için alıyorsan yazılım desteği uzun süren televizyonlara bakmanı öneririm. Philips kötü değil bu arada, bahsettiğin model de 2023'te çıkmış, fiyatını bilmediğim için al diyemiyorum, aynı fiyata daha iyisi vardır belki fakat sen iyi araştırdıysan Philips üzmez, alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı