Philips 65PUS8949 nasıldır?

Emrah0726

Femtopat
Daha fazla  
Bugün, 27-30 Ocak tarihleri arası Vatan Bilgisayar'da devasa indirim uygulanan Philips 65PUS8949 modelini aldım. Kullanan veya bilgisi olanların yorumunu bekliyorum. Ürün henüz elime ulaşmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar, ulaştı mı elinize televizyon? Görüşlerinizi alabilir miyim? Ve indirimde demişsiniz, ne kadara almıştınız? Benimde aklımdan geçiyor bu model. 144 Hertz olması dikkat çekici özelliklerinden.

35.000 TL'ye Vatan'dan aldım. Televizyon elime ulaştı. Kurulum yapıldıktan 1 gün sonra tekrar kutusuna kaldırdım evleneceğim için almıştım. 1 günlük deneyim benim beklentim için yeterliydi. Fiyata göre performans ürünü. İndirim bitmeden değerlendirilebilir.

35.000 TL'ye Vatan'dan aldım. Televizyon elime ulaştı. Kurulum yapıldıktan 1 gün sonra tekrar kutusuna kaldırdım evleneceğim için almıştım. 1 günlük deneyim benim beklentim için yeterliydi. Fiyata göre performans ürünü. İndirim bitmeden değerlendirilebilir.
Hocam aynı televizyon bende var. Asla internetten maç yayını izleyemiyorum. Top takılıyor. HZ sorunu gibi. Uydu yayınlarında sorun yok. Sizde de bu sorun var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı