Steam Red Dead Redemption 2 ($14.99) 633 TL!

• Konuyu başlatan swaghos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 307
Sevmeyeni anlarım, oyun zevk meselesidir herkese hitap etmez. Ancak özellikle bu oyunu sevmeyen adamların inatla her RDR konusu altına gelip yürüme simülasyonu, at sürme simülasyonu gibi yorum bırakmaları o kadar komiğime gidiyor ki. Böyle özel bireylermiş gibi, herkesin sevdiği bir şeyi sevmeyip bizim görmediğimiz bir şey görmüş oyun gurmesi bireylermiş gibi illa bunu belirtecekler. Başka hiçbir oyunda yapmazlar bunu, bu oyuna özel bir durum. Ben de mesela Hollow Knight gibi herkesin ölüp bittiği oyunları gram sevmiyorum ama gidip her konunun altına oyunu kötülemiyorum. Çoğunluk seviyor ben sevmiyorsam bana hitap etmemiştir ancak oyun demek ki güzel. Ben anlayamıyorum o güzelliği. Bu mentale girmek beni kötü bir oyuncu yapmıyor, sizi de yapmaz arkadaşlar. Garip. Sevmiyorsan geç diğer konuya yani illa bir şey yazacaklar 😂
Çok özelsiniz ve oyun gurmesisiniz arkadaşlar, tebrik ediyorum sizi.

Oyun yavaş ilerliyor ve bundan şahsen şikayetçi değilim, atmosferi ve dünyayı hissetmenizi sağlıyor. Aksi olsaydı bu sefer de çok hızlandırılmış ve acele ettirilmiş bir hikayesi var diye şikayet edeceklerdi.

Kısacası seven her türlü seviyor, sevmeyen bir bahane bulup bırakıyor. 😀

Oyun dünyasında hala RDR2 oynamayan kaldı mı ya? İnsanlar at sürme SIM yürüme SIM falan diyorlar? Ben o kişilerin oyunu oynadıklarını düşünümüyorum, açık dünya oyununda ne bekliyorsun ki başka? GTA'ya da car Drive SIM diyelim o zaman?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı