Philips Ambilight TV'de Google Play yok mu?

Hectorjulian

Centipat
Daha fazla  
Philips ambilight TV the XTRA55PML9008 model bir TV aldım ancak uygulama indirmek için içinde Google Play olmadığını fark ettim. beIN Connect uygulaması indirmek istiyordum. Nasıl indirileceğini bilmiyorum. Bu modelde TV kullanan ve uygulama indirebilen var mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Philips ambilight TV the XTRA55PML9008 model bir TV aldım ancak uygulama indirmek için içinde Google Play olmadığını fark ettim. beIN Connect uygulaması indirmek istiyordum. Nasıl indirileceğini bilmiyorum. Bu modelde TV kullanan ve uygulama indirebilen var mı arkadaşlar?

PML 9008- PML 9009 Modellerinde TitaN OS işletim sistemi mevcut ve malesef uygulama mağazası çok zayıf zamanla gelişecektir ancak şimdilik Youtube-netflix-amazon prime-disney plus dışında işe yarar uygulama yok.

Sizin ekran görüntüsü alıp sorduğunuz cihaz 55PUS modeli bu modeller Google TV Yüklü olarak geliyor onlarda tüm google uygulamaları mevcut.

Bende pus serisi var Smart olduğunu biliyordum ama bu kadar kullanışsız olduğunu bilmiyordum google Filmler ve TV yok izleyemiyorum Apple TV bile yok film kiralayamıyorum Netflix'e muhtaç bırakıyor amblight 65 diye severek almıştım ama bu gidişle eski Sony55'e geri döneceğim gibi geliyor çok rahatsız oldum.

Bende pus serisi var Smart olduğunu biliyordum ama bu kadar kullanışsız olduğunu bilmiyordum Google Filmler ve TV yok izleyemiyorum Apple TV bile yok film kiralayamıyorum Netflix'e muhtaç bırakıyor amblight 65 diye severek almıştım ama bu gidişle eski Sony55'e geri döneceğim gibi geliyor çok rahatsız oldum.

Adamlar öyle bir şey yapmışki telefondan bile kiralamıyorlar filmi illa televizyon uygulaması üzerinden kiralayabiliyorsun eski televizyonu mutfakta açıp oradan kiralayıp geri buradan YouTube kitaplıktan açabiliyorum ama ben bu televizyona bu kadar para verip neden paramla rezil oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı