Philips Evnia 24m2N3201a 23.8 alınır mı?

Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum normal bir kullanıcı olarak. Renkler filan güzel. Bende ölü piksel çıkması. Işık sızması biraz var karanlık ortamda sürekli kullanmıyorsan rahatsız etmez. Sağ üst tarafta biraz fazla mesela ama ben takılmıyorum ona. Hoparlör olması benim istediğim bir şeydi ama sesi kötü.
Ekleme.
Sanırım yeni bir ürün. Çok yorumu yok. Bende biraz kör alış yapmış gibi oldum. Hepsiburada'da 5169 TL'ye almştım 3 taksitle. Şu an stok yok orada tabii.

Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum normal bir kullanıcı olarak. Renkler filan güzel. Bende ölü piksel çıkması. Işık sızması biraz var karanlık ortamda sürekli kullanmıyorsan rahatsız etmez. Sağ üst tarafta biraz fazla mesela ama ben takılmıyorum ona. Hoparlör olması benim istediğim bir şeydi ama sesi kötü.
Ekleme.
Sanırım yeni bir ürün. Çok yorumu yok. Bende biraz kör alış yapmış gibi oldum. Hepsiburada'da 5169 TL'ye almştım 3 taksitle. Şu an stok yok orada tabii.
Bana ulaşır mısın rica etsem İnstagram : omer.winson beyaz renk olması dıkkat bozmuyor mu

Beni rahatsız etmiyor. Hatta sen sormasan aklıma bile gelmezdi böyle bir şeyi düşünmek. Stok olmadığı için mecbur beyaz aldık tabi.
Beyaz daha bi hoş hocam croshair yerini düzeltebiliyor musun menüsü çok dandik duruyor sanki ayrıca panel kalitesi nasıl duruşu daha doğrusu görüntü kalitesi 10 üzerinden kaç verirsin ? Detayli video atar mısın İnstagram adresime

Beyaz olanını aldım. Renkleri çok kaliteli. Çok güzel olmuş monitor. Ölü pixel yok. Glow çok az çıktı bende. Haporlör kalitesi çok beklentiniz yoksa tatmin eder.

Beyaz daha bir hoş hocam croshair yerini düzeltebiliyor musun menüsü çok dandik duruyor sanki ayrıca panel kalitesi nasıl duruşu daha doğrusu görüntü kalitesi 10 üzerinden kaç verirsin? Detayli video atar mısın Instagram adresime.

Croshair yerinde açık kapalı akıllı artı işareti olarak seçilebiliyor. Hiç denemedim. Çerçeve olarak çok çekici durmuyor. Görüntü kalitesi bana göre 10 derim ama sana göre 5 olabilir o konuda yorum yapacak kadar bilgili değilim. Laptop kullanıcısıyım. Daha önce monitör kullanmadım iş dışında. Yarın müsait olursam video atmaya çalışırım.

Croshair yerinde açık kapalı akıllı artı işareti olarak seçilebiliyor. Hiç denemedim. Çerçeve olarak çok çekici durmuyor. Görüntü kalitesi bana göre 10 derim ama sana göre 5 olabilir o konuda yorum yapacak kadar bilgili değilim. Laptop kullanıcısıyım. Daha önce monitör kullanmadım iş dışında. Yarın müsait olursam video atmaya çalışırım.
Teşekkürler kargom kaç günde gelir aceba bugün 3 gün umarım yakın zamanda gelir test ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı