Çözüldü Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lenovo 8.000 TL iken almadım renk doğruluğu film oyun vb. şeylerdede evnia oldukça üstün bu monitöre 13.000 TL verilmez paranız varsa evnia yoksa AOC alınabilir.

Lenovo 8.000 TL iken almadım renk doğruluğu film oyun vb. şeylerdede evnia oldukça üstün bu monitöre 13.000 TL verilmez paranız varsa evnia yoksa AOC alınabilir.

Lenovo'su anda Teknosa da 9.000 TL fiyati ile satılıyor evnia da malzeme kalitesi nasıl hocam bir de Sinerji'den mi aldiniz.

Lenovo'su anda Teknosa da 9.000 TL fiyati ile satılıyor evnia da malzeme kalitesi nasıl hocam bir de Sinerji'den mi aldiniz.

Evnia cidden fiyatının çok çok üstünde bir monitör 18K-20K arası satılması gereken bir monitör beyaz olması ayrı bir güzelliği masada duruşu muhteşem herhangi bir ghosting IPS glow gibi sorunlar çok yaşamadım almanızı öneririm ayar kısmı basit ve Türkçe tek eksisi eğer monitörü 2 k da kullanacak iseniz 260 Hz'den 240 Hz'ye düşüyor ama 20 Hz'nin farkını anlamazsınız

Bende sizin gibi Sinerji müşteri hizmetlerini aradim hafta sonu depoları kapalıymış pazartesi sipariş verip bekleyeceğim inşallah sıkıntısız gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…