Çözüldü Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam bende 1 haftadır didik didik monitörlere bakıyorum her biri için insanlar farklı şeyler söylüyor aldıktan sonra (ölü piksel, ışık sızması, kronik sorun)şu modeller arasında kararsız kaldım şu 3 model arasında kaldım. Bende sizce hangisini almalıyım bilgisi olan arkadaşlar da cevap verirlerse sevinirim.

Lenovo Legion R27QE: Çok fazla kişi ilk teslim alırken sorun yaşadıklarını yazmış ölü pikseller ışık sızmaları gibi.

AOC Q27F4XF: Kronik sorunları olduğu yazıyor şikayet sitelerinde özellikle alttan 3 çizgi çıkıyormuş 6-12 arasındaki kullanımdan sonra.

Evnia 27: Burada da şimdi bu konu üzerinde de Lenovo'daki gibi sorun yaşayan arkadaşlar oldu.

Bunlar arasında çok kararsız kaldım almışken başımı ağrıtacak bir şey istemiyorum sürekli kargoya ver 1 hafta monitörsüz kalmak gibi çünkü işim bilgisayar üzerinden ve ana monitörüm olacak. Sizin görüşünüz nedir diğer arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.

Bir de yarın Teknosa mağazasından Lenovo olanı almak da aklımda ama Teknosa iade ve değişim üzerinde çok sorun da yaratabilir ve cihaz kalite kontrol olarak 0 anladığım böyle bir duruma düşersem sizce çok sorun yaşar mıyım?

Lenovo 8.000 TL iken almadım renk doğruluğu film oyun vb. şeylerdede evnia oldukça üstün bu monitöre 13.000 TL verilmez paranız varsa evnia yoksa AOC alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı