Philips Evnia 27M2N5500/00 vs ViewSonic VX2780J-

Bütçe
8500

Sayron123

Centipat
Daha fazla  
ViewSonic VX2780J-2K Monitör
ViewSonic VX2758A-2K-PRO Monitör
Elimde 3 seçenek var Philips'e daha yakınım ama foruma da sormak istedim sizce hangisi daha iyidir? Veya bu daha iyi dediğiniz bir monitör varsa öneriye açığım.

Şahsen monitörü almadan önce bende bu ikisi arasında kalmıştım.​

Philips Evnia'yı tercih ettim memnunum. En azından asansör sistemi var aşağı yukarı oynatabiliyorsun.​

şahsen monitörü almadan önce bende bu ikisi arasında kalmıştım.​

Philips Evnia'yı tercih ettim memnunum. En azından asansör sistemi var aşağı yukarı oynatabiliyorsun.​

Artıları eksileri nelerdir? Yardimci olur musunuz?

Bu ikisi arasında kaldım. Donanim güçleri ayni gibi sadece farklı görünüme sahipler.

Eski fiyatına düşmüş. Bence kaçırma :)

Aynen hocam alacağım da ısınıyor demiş bir arkadaş monitör için ve ufak bir dokunuşta sallanıyor demiş bunlar doğru mudur? Sizce MSI mı bu mu? Bütçem 9k

Siz kullanıyorsunuz sanırım, sizin deneyimleriniz nasıl monitör hakkında fotoğraf varsa atabilir misiniz?

Aynen hocam alacağım da ısınıyor demiş bir arkadaş monitör için ve ufak bir dokunuşta sallanıyor demiş bunlar doğru mudur? Sizce MSI mı bu mu? Bütçem 9K

Siz kullanıyorsunuz sanırım, sizin deneyimleriniz nasıl monitör hakkında fotoğraf varsa atabilir misiniz?

Yani 2-3 saat oyundan sonra hafif bir ısınma oluyor ama normal diye düşünüyorum.

Sallanma yorumlarını bende görmüştüm. Beklediğimden daha sağlam duruyor vallahi.

Fotoğraf

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı