Philips One Blade alınır mı?

Berkayy7

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, hem yüz hem de vücut için bir tıraş makinesı arıyorum. Bütçe 1-1.5 arası. Philips'in bu ürününü sosyal medyada herkes övüyordu. Vücut tıraşı için ne kadar alıyor sıfır alır mı? Bilgisi veya deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Ben de zamanında çok yükselmiştim bahsettiğin makineye fakat yeni bıçak masrafı diye bir gerçek var ve sakalına bağlı olarak yılda neredeyse tıraş makinesi kadar masrafa sokacak cinsten bir sirkülasyon var. A101'de denk geldiğim Aprilla ATR7017 zamanında 100 lira bir şeydi makine aradığım zamanlarda karşıma çıktı bir deneyeyim dedim neredeyse 2-3 yıl olacak hiçbir problemim yok, gayet güzel alıyor. Hala masrafa sokmadı beni. Ayrıca tıraş makineleriyle alt takımları tıraş etmek kumar bir tık. 3 veya 5 bıçaklı jiletler ile almanı tavsiye ederim alt takımları.

bıçakları konusunda bende sürekli her sene alınacagını duydum. Yani senelik 500-600 civarı verebilirim. Senin söylediğine baktım ama saç sakal diyor ben özellikle vücut istediğim için bana uymadı. Teşekkür ederim yinede cevabın için

Sakal için kullanıyorum ve sıfır gibi alıyor. Gayet memnunum.
hiç vücut denedin mi üstad?

Kankam saç sakal demesine neden bakıyorsun tıraş makinesi bu sonuçta vücuduna getirince ötmeye başlayıp kendini kapatmıyor ya? Hiç tahriş etmeden gayet de sıfıra yakın alabiliyorsun vücudunu. Benim onu tavsiye etmemin sebebi hem masraftan kurtaracak hem işini görecek. Sakalına göre senelik 500 ila 1500 arasına gelir o mevzu. Ne kadar sık tıraş ettiğinden, ne kadar kalın kıllara sahip olduğuna bağlı.

Jilet gibi tabii ki kesemez hocam ancak aradaki fark fiyatına göre epey az diyebilirim.

Ben genelde sakalsız mümkünse sinekkaydı gibi takılıyorum vücudumu da aynı şekil sürekli kesiyorum tatmin eder mi? Sürekli jilet kullandığım için tahriş sivilce vs. oluyor çünkü.

Sinekkaydı tıraşla aynı olamaz hocam zaten hiçbir makine özellikle çıkış yönünün tersine jilet vuruyorsanız pürüzsüz takılıyorsanız hiç yaklaşamaz. Size tavsiyem eğer becerebilirseniz geleneksel tıraş bıçağı, eğer konfor istiyorsanız da 5 bıçaklı jilet tavsiye ederim. Sıcak suyla olabildiğince cildinizi yatıştırmayı unutmayın sinekkaydı tıraştan önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı