Dün bununla ilgili bir konu açmıştım, şimdiye kadar biraz araştırma yaptım ve birkaç model buldum. Hangisini almak daha mantıklı olur? Çoğunlukla video ve film izlerim, fazla müzik dinlemem.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

Philips SHB3075BK Mikrofonlu Bass+ Siyah Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips SHB3075BK Mikrofonlu Bass+ Siyah Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
JBL T500BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Philips TAH4205 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips TAH4205 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Anker Q10'a da baktım ama kaba durduğu için ona pek yanaşmıyorum, onu önerilerinizin dışında tutarsanız sevinirim.