Philips SHL3000 aldım

• Konuyu başlatan Tugay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 7.031

Tugay

Hectopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ;

2-3 gün önce bu kulaklığı satın aldım. Ses kalitesi fiyatına göre beni oldukça tatmin etti. Piyasada satılan 15-20 tl'lik hiçbir kulaklığa para vermeyin. Onun yerine bu ürünü alabilirsiniz arada çok fark var. Kulaklığın bası oldukça iyi , ilk defa bir kulaklıktan bu kadar bas sesi geldiğini duydum. Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Almak isteyen olur ise gönül rahatlığı ile alabilir.

Söylemeden geçmeyim çok yüksek ses vermiyor. Dışarıda gürültü biraz artsa bile sesi almanız zorlaşıyor.
Temsili fotoğraf :
Philips-SHL3000-Dj-Tipi-Kafa-Bantli-Kulaklik__62888439_0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kulağını rahatsız ediyor mu uzun süre kullanımda. Kulağın kıkırdağına baskı uygulayınca ağrıtabiliyor. Var mı öyle bir problemi.

Bana da lazım şöyle bir şey.

Kulağı rahatsız edip etmemesi çok önemli bir konu. Geçen babam bir Philips kulaklık aldı bu şekilde. Gerçi giriş seviye modeliydi ama kulağını çok rahatsız ediyormuş. Eğer bunda da öyle bir sorun varsa kesinlikle Seinheiser HD 180 tercih edilmeli. Bizzat kullanıyorum ve çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı