2-3 yıldır kullanıyorum, bundan önce de mikrofonsuz SHP modelini birkaç yıl kullanmıştım. Artık haşat olduğu için şu sıralar emekliye ayırmayı düşünüyorum.
Öncelikle ses kalitesi fiyatına oranla çok iyi. Bu bütçede böyle bir ses kalitesi zor. Neticede Philips kalitesi. Mikrofon için de idare eder demek mümkün. Aynı zamanda rahat da bir kulaklık.
Gelelim işin diğer taraflarına. Mikrofon yükseklik ayarlı biliyorsunuz. Onu fazla hareket ettirmenizi önermem çünkü zamanla gevşiyor ve mikrofon düşüyor. Benim yaptığım gibi sürekli hareket ettirip oynayıp durmazsanız uzun bir süre sıkıntı yaşamazsınız ama.
Bir diğeri kablosunun kulaklığa girdiği bölümde sürekli problem yaşıyorum, hasarlı kısmı kesip bağlaya bağlaya kablo kalmadı artık. O yüzden kabloyu pek germemeye ve çok fazla bükmemeye dikkat edin, içinden hasar alıyor ya da kulaklığın devresinden kopuyor.
Özetle ses kalitesi olarak bu bütçede oldukça iyi bir kulaklık. Ancak dayanıklılık olarak dikkat gerektirdiğini söylemem gerek. Bu benim agresif kullanmamdan dolayı biraz da. Siz dikkatli kullanırsanız daha uzun bir süre kullanabilirsiniz.
Ha bir de kulaklık pedlerindeki deri soyulabiliyor zamanla. Onu da belirteyim.
İşin bir diğer noktası da şu, bu bütçede daha iyi bir alternatifi olduğunu sanmıyorum. O yüzden almanızı öneririm. Demek istediğim şey, dikkatli kullanın.