Philips-SPK8401B alınır mı?

Ali Tolga

Hectopat
Yer
Skellige
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende almayı düşünüyorum fiyatı çok ucuz geldi ama bu fiyata mekanik olması switchinin falan kalitesiz olduğu anlamına geliyor galiba her yerde öyle görüyorum

Alınmaz hocam, kötü bir klavye. 50 lira aşıp bunu almanızı öneririm.
Hocam bir 50 60 lira daha aşıp attığınız klavyeden iyisi var mıdır yoksa attığınızı mı almak mantıklı

Hocam bir 50 60 lira daha aşıp attığınız klavyeden iyisi var mıdır yoksa attığınızı mı almak mantıklı
Bu ikisi var.

Hocam benim için Switch rengi çok fark etmez oyunlarda tepkimenin hızlı olması yapısının sağlam olması yeterli. Attıklarınızdan hangisini önerirsiniz?

Hocam benim için Switch rengi çok fark etmez oyunlarda tepkimenin hızlı olması yapısının sağlam olması yeterli. Attıklarınızdan hangisini önerirsiniz?
Hoşunuza gideni alabilirsiniz hocam, aralarında çok fark yok çünkü.

Eğer basış hissi ve tepkime sizin için önemliyse bunun Red Swtich modelini öneririm.

Hoşunuza gideni alabilirsiniz hocam, aralarında çok fark yok çünkü.

Eğer basış hissi ve tepkime sizin için önemliyse bunun Red Swtich modelini öneririm.

Hocam maalesef attığınız bütçemi aşıyor :) Blue switch fortnite cs gibi oyunlarda sıkıntı yaratır mı ses çıkarması çok önemli değil

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı