BetoffeN
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar elimde 210 lira var, üstüne az da olsa ekleme yapabilirim tavsiyenize göre ama 250'yi geçemem.
Benim bulduğum 2 klavye var:
www.itopya.com
www.trendyol.com
Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz? Veya varsa öneriniz bekliyorum. Philips için pek bir eleştiri bulamadım az olsa da iyi olduğu yönünde. Warlock hakkında bayağı bir F/P iddiası var. Kaliteli duruyor uzaktan. Ancak bazı kişiler tuşların çok çabuk bozulduğu yorulduğu basması zorlaştığını ve garantiye yollamak zorunda kaldığını söylüyor. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Benim bulduğum 2 klavye var:
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.

Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz? Veya varsa öneriniz bekliyorum. Philips için pek bir eleştiri bulamadım az olsa da iyi olduğu yönünde. Warlock hakkında bayağı bir F/P iddiası var. Kaliteli duruyor uzaktan. Ancak bazı kişiler tuşların çok çabuk bozulduğu yorulduğu basması zorlaştığını ve garantiye yollamak zorunda kaldığını söylüyor. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: