Philips SPK8614 iade edilmeli mi?

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Philips SPK8614 klavyesini aldım kargolandı fakat aklıma bir soru takıldı. Onun yerine Bloody B418 alsam nasıl olurdu? 2'sini de fiyatı 300 TL Philips'i 300 TL'ye aldım indirimde.

Philips klavye mi üretiyormuş ya? Bilmiyordum vallahi.

Gerek olduğunu düşünmüyorum. Yanlız Bloody B418 modeli daha kaliteli ve daha iyi çünkü Philips SPK8614 modeli de baskı olması lazım. Çin'de üretilen Meto markalı klavyelerden birisi olması lazım.
O zaman sorun çıkarsa iade edeyim. Bloody çok dikkatimi çekti açıkçası. Optik Switch beni aldı götürdü.

Çok fark var mı dersen yok ama fark var mı dersen kesinlikle var. Tepkime süresi olarak Bloody daha iyi lakin Blue Switch sesi hoşuna gidiyorsa ve bilek desteği etkeni ayrıca kozmetik dış görünüşü ile cezbediyorsa Philips modelini tercih edin. Bana kalırsa Philips SPK8614 kalsın o bütçe de klavye isteyenlere de rehber yapmış olursunuz ayrıca G103 kullanıp hep membrane klavye kullandıysanız farkını zaten her oyunda görürsünüz.

Çok fark var mı dersen yok ama fark var mı dersen kesinlikle var. Tepkime süresi olarak Bloody daha iyi lakin Blue Switch sesi hoşuna gidiyorsa ve bilek desteği etkeni ayrıca kozmetik dış görünüşü ile cezbediyorsa Philips modelini tercih edin. Bana kalırsa Philips SPK8614 kalsın o bütçe de klavye isteyenlere de rehber yapmış olursunuz ayrıca G103 kullanıp hep membrane klavye kullandıysanız farkını zaten her oyunda görürsünüz.
Hayatımda kullandığım ilk mekanik desem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı