Philips SPK8614 vs Bloody B640 vs Trust GXT 890 cada

Bütçe
400
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu 3 klavye arasından hangisini tercih etmeliyim? En fazla 400 TL'e kadar 'sessiz, 'Ğ, Ü, Ş, I, Ö, C' gibi harfler olmasını istiyorum. RGB takıntım yok, en büyük öncelik sessiz ve saydığım harflerin olması. Bu özelliklere sahip klavyeler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trust GXT 890 Cada öneririm. Bloody olanla pek bir kalite farkları yok ancak tasarımını beğemiyorum.
Philips olan ise çok sesli bir klavye. Size en uygun klavyenin Trust GXT 890 Cada olduğunu düşünüyorum.
Trust olanı alırken ürünün Türkçe tuş takımlı olmasına dikkat edin. Piyasada hem İngilizce hem de Türkçe versiyonu bulunuyor.

Trust GXT 890 Cada öneririm. Bloody olanla pek bir kalite farkları yok ancak tasarımını beğemiyorum.
Philips olan ise çok sesli bir klavye. Size en uygun klavyenin Trust GXT 890 Cada olduğunu düşünüyorum.
Trust GXT 890 Cada için tuşları çok çabuk siliniyor diyor bazı kişiler. Bazı kişiler ise böyle bir şey olmadığını söylüyorum pek emin olamadım açıkcası.

Bloody B640 tam boy optik switch deniliyor ses olarak biraz sessiz ama optik switch ne oluyor tam olarak bilgim yok.

Trust GXT 890 Cada için tuşları çok çabuk siliniyor diyor bazı kişiler. Bazı kişiler ise böyle bir şey olmadığını söylüyorum pek emin olamadım açıkcası.

Bloody B640 tam boy optik switch deniliyor ses olarak biraz sessiz ama optik switch ne oluyor tam olarak bilgim yok.
Hocam Trust klavyeyi 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Kullanan 1000 kişiden 100'ü sorun belirtip kalan 900'ü susunca böyle oluyor. Benim klavyem hala ilk günkü gibi. Silinen versiyonu İngilizce tuş takımlı olan.

Switchler hakkındaki sorularınız içinse aşağıya bıraktığım konuyu inceleyebilirsiniz.

Hocam Trust klavyeyi 1 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Kullanan 1000 kişiden 100'ü sorun belirtip kalan 900'ü susunca böyle oluyor. Benim klavyem hala ilk günkü gibi. Silinen versiyonu İngilizce tuş takımlı olan.

Switchler hakkındaki sorularınız içinse aşağıya bıraktığım konuyu inceleyebilirsiniz.
Attığınız konuda optik switchler hakkında bir şey yok sanırım yada ben göremedim.

Trust GXT 890 cada öneririm. Bloody olanla pek bir kalite farkları yok ancak tasarımını beğemiyorum.
Philips olan ise çok sesli bir klavye. Size en uygun klavyenin Trust GXT 890 cada olduğunu düşünüyorum.
Trust olanı alırken ürünün Türkçe tuş takımlı olmasına dikkat edin. Piyasada hem İngilizce hem de Türkçe versiyonu bulunuyor.

Hocam şu klavye TR yazıyor ama fotoğrafta tuş takımları Türkçe değil. Soyulma olur mu bunda?

Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Fiyatı , Hemen Satın Al | idefix

Optik switchler mi sessiz oluyor yoksa red switchler mi?
Optik swtich ayrı bir switch değil.
Normal Red/Blue/Black/Orange switchler, bir de Optik Red/Blue/Black/Orange switchler vardır. Optiklerin daha uzun ömürlü olması dışında bir farkları yoktur.
Hocam şu klavye TR yazıyor ama fotoğrafta tuş takımları Türkçe değil. Soyulma olur mu bunda?

Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr Fiyatı , Hemen Satın Al | idefix
TR olan tuş takımında daha az görülüyor, sebebini bilmem.

Optik swtich ayrı bir switch değil.
Normal Red/Blue/Black/Orange switchler, bir de Optik Red/Blue/Black/Orange switchler vardır. Optiklerin daha uzun ömürlü olması dışında bir farkları yoktur.

TR olan tuş takımında daha az görülüyor, sebebini bilmem.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı