Philips SPK8614 vs. Gamepower Saber

BraveMaster

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda Red Switch bir klavye almayı düşünüyorum şu anda Philips'in SPK8614 klavyesi veya Gamepower Saber RGB almayı düşünüyorum. Siz hangisini tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Philipsin kötülüğünü görmedim sesi güzel, 2 kere su döktüm bir şey olmadı bilek desteği de mevcut onu tavsiye ederim.

Hocam merakımdan soruyorum ikisini de denediniz mi ?
Bir şeyi bilmek için illa denememiz gerekmiyor. Ben Philips olanın fena olmadığını biliyorum ama üzerine marka basılmış bir klavye. Aslında Frisby markasının klavyesini alıp marka basmışlar. Rampage Favory klavyesi de bu klavyenin aynısı neredeyse. Saber olanı denemeye gerek yok çünkü her gün konu açılıyor ve kullananlar da memnun değil. (Bkz: @nevtugardic)

Son düzenleme:
Bir şeyi bilmek için illa denememiz gerekmiyor. Ben Philips olanın fena olmadığını biliyorum ama üzerine marka basılmış bir klavye. Aslında Frisby markasının klavyesini alıp marka basmışlar. Rampage Favory klavyesi de bu klavyenin aynısı neredeyse. Saber olanı denemeye gerek yok çünkü her gün konu açılıyor ve kullananlar da memnun değil. (Bkz: @Nevtugartic)
Tamam ben zaten bir şey hakkında yorum yapmadan ikisini de dene diye bir şey demedim dediğiniz gibi frisby ve rampage ile benzer ya da aynı diyebiliriz fakat kaliteli olduğunu belirtmek istedim.

Tamam ben zaten bir şey hakkında yorum yapmadan ikisini de dene diye bir şey demedim dediğiniz gibi frisby ve rampage ile benzer ya da aynı diyebiliriz fakat kaliteli olduğunu belirtmek istedim.
Ben de biliyorum hatta incelemesi var ama fason mal olduğu için içim önermeye el vermiyor maalesef. Risk almaya da değmez bence.

Bir şeyi bilmek için illa denememiz gerekmiyor. Ben Philips olanın fena olmadığını biliyorum ama üzerine marka basılmış bir klavye. Aslında Frisby markasının klavyesini alıp marka basmışlar. Rampage favory klavyesi de bu klavyenin aynısı neredeyse. Saber olanı denemeye gerek yok çünkü her gün konu açılıyor ve kullananlar da memnun değil. (bkz: @nevtugardic)

Hocam Allah'ın belası Saber'ı sakın tercih etmeyin. Alt PCB o kadar kalitesiz ki bana gelen ilk üründe yanlış tuş basımı vardı. Ayrıca çok fazla gevşiyor. Değişmiş klavyede bile bazen D tuşu basmıyor. Yani sakın almayın aldırmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı