Philips The One 50PUS8548 TV alınır mı?

Lefrist

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bu konudaki cahilliğimi maruz görün.
TV araştırmasını yüzeysel olarak yaptım sizin bazı önerilerinizi dikkate aldım ama tüm bunlara engel olan bir şey vardı: Taksit problemi.
Her mağaza maksimum 4 taksit yapıyor ve maalesef bütçem bu taksit sayısını kaldıramıyor. Daha önce de buzdolabı ve bulaşık makinesi aldığım Bosch yetkili mağazasından Philips'in the One 50PUS8548 modelini buldum. Sizin uyarılarınız ışığında panel bilgilerine bakmaya çalıştım ama maalesef göremedim. Belki de yazıyordu ama sadece birkaç panel çeşidi ismi bildiğim için göremedim. Bu arada taksit olayında 9 taksit imkanı olduğu için biraz bu televizyona mecbur kalıyorum.
Sizce bu TV alınır mı? Alınmaz ise neden alınmaz?

Genel olarak izleme profilim:
-Yaklaşık 4M izleme mesafesi.
-Futbol ve film izleme üzerine kurulu bir tarz.(ama çok derin derdim yok. Mesela X sahnesinde TV siyahları falan çok kötü gösterdi gibi dertlerim yok.)

Verdiğim eksik bilgiler varsa uyarın. İsteklerim bu şekilde.
Şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

Taksit konusunda bir şey diyemem. Ancak aldıktan sonra ek taksit yapabilirsiniz banka içerisinde.

Bu ürün neden alınmaz sorusuna gelirsek, panel LED. Linkini bıraktığım ürün QLED. Siyahları gerçek siyaha çok yakın olarak verir. OLED ile yarışır ama galip gelemez. Renkler ve kontrast konusunda yine OLED'den iki tık geride kalılr ama yine de LED paneli yanına yaklaştırmaz. TCL, QLED konusunda gerçekten iyi. Bu bütçeden LED TV almazdım açıkçası sırf şekilli şukullu renkli led şeritleri var ve isim yaptı diye... Ayrıca attığım linkteki ürün 55". Sizin baktığınız üründen 5" daha büyük. Bu da bir avantaj.

120HZ versiyonu da 25K.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı