Philips vs Dell monitör

Tony_fox

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Philips 27M1N3200ZA/00 , Dell G2722HS
Merhaba bir monitör almak istiyorum. Fakat iki monitör arasında kaldım. Birçok sitede karşılaştırma yaptım fakat fayda etmedi. Almak istediğim 1. monitör Philips'in 27M1N3200ZA/00 modeli. 2. monitör ise Dell'in G2722HS modeli. Bu iki model arasında takılı kaldım, kullanım süresi, kalite, renkler fiyat vb. şeyler bakımından hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
Merhaba bir monitör almak istiyorum. Fakat iki monitör arasında kaldım. Birçok sitede karşılaştırma yaptım fakat fayda etmedi. Almak istediğim 1. monitör Philips'in 27M1N3200ZA/00 modeli. 2. monitör ise Dell'in G2722HS modeli. Bu iki model arasında takılı kaldım, hangisini önerirsiniz?

Fiyat bakımından Philips.

Merhaba bir monitör almak istiyorum. Fakat iki monitör arasında kaldım. Birçok sitede karşılaştırma yaptım fakat fayda etmedi. Almak istediğim 1. monitör Philips'in 27M1N3200ZA/00 modeli. 2. monitör ise Dell'in G2722HS modeli. Bu iki model arasında takılı kaldım, kullanım süresi, kalite, renkler fiyat vb. şeyler bakımından hangisini önerirsiniz?

Philips'in incelemesi olmadığından kalitesini bilemiyorum. Dell güzel monitör ama biraz pahalı. Eğer 250cd parlaklık sıkıntı çıkartmayacaksa bunu tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı