Kişisel Bakım Philips Vücut Bakım 3000 Serisi Hassas Bölge ve Vücut Tıraş Makinesi - BG3017/01 949 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Fiyat performans olarak güzel bir ürün. Özellikle hassas bölgeler için tavsiye ediliyor. Saç, sakal tıraşı için uygun değil sadece vücut kılları ve kasık bölgesi için uygun. Aynı zamanda duşta da kullanılabiliyor, suya temasında sorun yok yani. Ben de bu tarzda bir makine arıyordum ve satın aldım. Performansı fiyatına göre tatmin etti.

Benim için sorun değil ama şarjının 50 dakika gitmesi ve 8 saatte %100 şarj olması bazıları için eksi olabilir belki.

1752516484126.png

Fiyat performans olarak güzel bir ürün. Özellikle hassas bölgeler için tavsiye ediliyor. Saç, sakal tıraşı için uygun değil sadece vücut kılları ve kasık bölgesi için uygun. Aynı zamanda duşta da kullanılabiliyor, suya temasında sorun yok yani. Ben de bu tarzda bir makine arıyordum ve satın aldım. Performansı fiyatına göre tatmin etti.

Benim için sorun değil ama şarjının 50 dakika gitmesi ve 8 saatte %100 şarj olması bazıları için eksi olabilir belki.

Eki Görüntüle 2534926
Bu ürünü önermiyorum. Oval olmasından dolayı kullanışı zor. Bunun yerine QP2824 Oneblade alınız.

Bu ürünü önermiyorum. Oval olmasından dolayı kullanışı zor. Bunun yerine QP2824 Oneblade alınız.
Eğer genital bölge için kullanılacaksa bahsettiğiniz ürün uygun değil. Konudaki ürünün amacı daha farklı.

Eğer genital bölge için kullanılacaksa bahsettiğiniz ürün uygun değil. Konudaki ürünün amacı daha farklı.

Farklı falan değil ikisi de aynı işi görebiliyor hatta aksine indirimdeki makine çok daha zahmetli ve verimsiz

OneBlade vücut için de kullanılıyor. Bende konudakinin bir alt modeli var, başlarda iyi ama bir süre sonra bıçak kesmemeye başlıyor ve çok uğraştırıyor. Güvenli mi güvenli ama zahmetli.

Oneblade in en büyük eksisi zaten tıraş bıcağının değişim zorunluluğu makine güzel evet ama gerçekten masraflı. Üç başlık bazen makine fiyatını geçiyor.

Farklı falan değil ikisi de aynı işi görebiliyor hatta aksine indirimdeki makine çok daha zahmetli ve verimsiz
Aslında açık açık yazmak istememiştim ama özellikle testisler için One Blade bana hiç uygun gelmedi. Bu alet o açıdan çok daha uygun gözüküyor.

Bunda da doğru düzgün bir tıraş deneyimi olmuyor işte aynı yerin üstünden 10 kere bile geçseniz bazı tarafları almadığı olabiliyor.
Kullanım alanı daha farklı derken bundan bahsetmiştim aslında. Daha güvenli ve acısız alan ürünler diğerleri kadar kullanışlı olmayabiliyor ama amaçları o yönde. Henüz konudaki aleti deneyimlemedim ama deneyimleyince buraya yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı