Hocam bu saydığınız puroların fiyatları ne ve nerede satılır? Tobacco shop’larda olur mu?Herkesin damak zevki başkadır tabiki ama ben sevmiyorum açıkçası. Bunları içmek yerine toscanello veya backwoods tarzı purolar almak daha iyidir.
Bu puroya 60 TL verdim, kaliteli diyebileceğimiz ürünlerin tanesi kaç liraya kadar çıkar ve hangi mağazalarda bulabilirim?Bunlara puro demek için 10 şahit gerekir. 10 dakikada biten puro mu olur? Tat olarak da iyi değiller.
Tütün sepetini gördüm, güvenilir midir? Toscano’lar 300 lira civarıydı ama 700 lira altı alışveriş kabul edilmiyormuş.Bulamazsin tobaccolarda cok zor. Tutunsepeti satiyordu yıllardır. Denemişken djarum black de dene bu arada.
Ben alışveriş yapmadım ama youtubede veya internette araştırdığım kadarıyla güvenilir.Tütün sepetini gördüm, güvenilir midir? Toscano’lar 300 lira civarıydı ama 700 lira altı alışveriş kabul edilmiyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.