Sırbistan'a kuryelik için gidilir mi?

torress707

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. arkadaşımın bir arkadaşı Sırbistan'a gitti kuryelik yapmak için. Nispeten daha fazla kazanıyormuş ve bir ayağı yurt dışına atmış oluyor, bu konu hakkında bilginiz var mı aslı astarı nedir bu olayın?

Son zamanlarda Sırbistan’a kuryelik için gidenlerin sayısı baya arttı gerçekten. Genelde bu işi yapanlar yemek ya da market teslimatı yapıyor, kazanç Türkiye’ye göre döviz bazlı olduğu için nispeten daha iyi geliyor. Lakin herkesin anlattığı kadar kolay da değil. Çalışma koşulları yoğun olabiliyor, bazıları da vize, sigorta ya da konaklama gibi konularda sıkıntı yaşayabiliyor. Düzeni oturtmadan gitmek riskli. Gidenlerin tecrübelerini dinleyip öyle karar vermek en mantıklısı.

Son zamanlarda Sırbistan’a kuryelik için gidenlerin sayısı baya arttı gerçekten. Genelde bu işi yapanlar yemek ya da market teslimatı yapıyor, kazanç Türkiye’ye göre döviz bazlı olduğu için nispeten daha iyi geliyor. Lakin herkesin anlattığı kadar kolay da değil. Çalışma koşulları yoğun olabiliyor, bazıları da vize, sigorta ya da konaklama gibi konularda sıkıntı yaşayabiliyor. Düzeni oturtmadan gitmek riskli. Gidenlerin tecrübelerini dinleyip öyle karar vermek en mantıklısı.
evet bu sıralar iyice araştırıyorum herşeyi netleştirip karar vereceğim

evet bu sıralar iyice araştırıyorum herşeyi netleştirip karar vereceğim

Bu yıl haziran ayında bi arkadaşım Karadağa gitti eşiyle beraber şuan çıkan olaylar sebebiyle ciddi sıkıntıda, iş ve barınma konusunda Türklere bakış açısı tamamen değişmiş diyor. Sırbistan’ında ordan aşşağı kalır yanı yok, gitmeden önce iyice araştırın, sorup soruşturun, barınma ve masraflarınızı iyi hesaplayın.

Gitmeden önce özellikle çalışma izni, konaklama, sigorta, şirketinin güvenilirliği gibi detayları netleştiririn kesinlike hocam, yolunuz açık olsun. Benimde niyetim var.
aynen hocam riskli bir iş herşeyi oturtmadan yola çıkılmaz iyice bakmak lazım, instagramdan falan iletişime geçelim mi bilgi alışverişi yapmak için istersen tabi.
Bu yıl haziran ayında bi arkadaşım Karadağa gitti eşiyle beraber şuan çıkan olaylar sebebiyle ciddi sıkıntıda iş ve barınma konusunda Türklere bakış açısı tamamen değişmiş diyor. Sırbistanında ordan aşşağı kalır yanı yok, gitmesen önce iyice araştırın, sorup soruşturun, barınma ve masraflarınızı iyi hesaplayın.
evet hocam o iş çok kötü oldu maalesef, karadağ kadar olmasa da tüm ülkelerde gitgide bir önyargı başladı ne yapıyorlar şuan işsizler mi , geçmiş olsun

Güvence varsa gidilir ancak kuryelik ayağıyla dolandırıcılık çok arttı, parayı alıp orada bırakıyorlar ve sonrasında ulaşamayanlar oluyor. Birkaç örneği çıktı, herkes kuryelik konusuna baktığı için dolandırıcılığı da oldukça arttı.

Güvence varsa gidilir ancak kuryelik ayağıyla dolandırıcılık çok arttı, parayı alıp orada bırakıyorlar ve sonrasında ulaşamayanlar oluyor. Birkaç örneği çıktı, herkes kuryelik konusuna baktığı için dolandırıcılığı da oldukça arttı.
aynen maalesef halkımızda köstek olma durumu çok yüksek özellikle yurtdışında ben yaptım başkası yapmasın kafası çok var , bakalım hayırlısı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı