Phishing saldırısı format gerektirir mi?

• Konuyu başlatan 346003
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.631

346003

Centipat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım sandığım bir kişi tarafından bir link aldım ve açtım açtıktan 10 dakika sonra linkte gariplik fark ettiğim için taratma gereği duydum. Siteye herhangi bir hesap girmedim, sadece hata mesajı gelmişti, ona tamam dedim ve siteden hızlıca çıktım. Siteyi tarattığımda "phishing" adı altında hata verdi. Ben de yedeklerimi alıp hemen bilgisayara temiz format attım. Şu an bir sıkıntı çıkarır mı? Bilgisayarımda şifrelerimi değişmeme ya da diske Low Level Format falan atmama gerek var mıdır? Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar ne kadar pimpirikli yav. Format ile phishingin bir bağlantısı yok ki? Bir şey olmaz. Keyfinize bakın.

Pimpirikle alakası yok arkadaşım güvendiğim arkadaşım attı bir de arkamdan geçmiş olsun her attığım şeye girme bir daha dedi. Attığı dosyayı da indirdiğimden ufak bir panik oldum sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı