Phoenix-3050 md alınır mı?

Kojiro16

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Sizce bu sistem alınır mı? Almayı düşünüyorum da içinde monitör hediyeli diyor bana makul geldi.

Oynayacağım oyunlar CS LoL ve Knight Online tarzı oyunlar fazla öyle grafikli oyunlar oynamıyorum sizce bu sistem üzer mi?

Bir de monitör sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
100hz monitör 3K'ya çok rahat bulunur hocam, bu mantıkla bu sistem 20K ediyor ve bu sistem 15K bile etmemeli.
Peki önerebileceğiniz varmı dediğim gibi öyle knight online cs lol falan oynıyacagım ağır oyunlarla işim yok

Kesinlikle alınmaz bu tamamiyle dolandırıcılık.3050 ve i3'lü sisteme 22.6k istemek hırsızlık neredeyse. Konu açın bütçe belirtin arkadaşlar yardımcı olsun.
Peki önerebileceğiniz bir sistem varmı

Peki önerebileceğiniz varmı dediğim gibi öyle knight online cs lol falan oynıyacagım ağır oyunlarla işim yok

Peki önerebileceğiniz bir sistem varmı
Bilgisayar toplama kategorisinde sistem tavsiyesi için konu açmanı öneririrm hocam. Güncel parça fiyatlarına hakim değilim ama attığın sistem her türlü pahalı, farklı sitelerde 17-18K civarına bulunuyor.

Bilgisayar toplama kategorisinde sistem tavsiyesi için konu açmanı öneririrm hocam. Güncel parça fiyatlarına hakim değilim ama attığın sistem her türlü pahalı, farklı sitelerde 17-18K civarına bulunuyor.
Anladım hocam teşekkür ederim belki bu konudanda yardımcı olurlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı