PHOENIX-7700XT V6 sistem alınır mı?

Wanii

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bende bir laptop var. Özellikleri şunlar:
AMD Ryzen 7000 series 5
RTX 4050.
144Hz.
512 GB SSD.
Bildiklerim bu kadar.

Satıp bir kasa almayı düşünüyorum. Bu laptopun 2.eli 25-30k arası ve benim bulduğum kasa 36k civarı bir şey. Sizce o kasayı alınır mı?

Adresi aşağıya bırakacağım, bir yardım ederseniz çok mutlu olurum :)

Herkes de dalga gecmeye basladı artık laptop var diye. Sürekli de takılmalar oluyor, FPS düşüşleri vs. ekrana bağladım bu arada. Monitör, klavye, mouse masrafı falan yok, her şeyim tam.

Kasa:https://www.itopya.com/phoenix-7700...edition-12gb-32gb-ddr5-1tb_h30023#kategori_11

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bende bir laptop var. Özellikleri şunlar:
AMD Ryzen 7000 series 5
RTX 4050.
144Hz.
512 GB SSD.
Bildiklerim bu kadar.

Satıp bir kasa almayı düşünüyorum. Bu laptopun 2.eli 25-30k arası ve benim bulduğum kasa 36k civarı bir şey. Sizce o kasayı alınır mı?

Adresi aşağıya bırakacağım, bir yardım ederseniz çok mutlu olurum :)

Herkes de dalga gecmeye basladı artık laptop var diye. Sürekli de takılmalar oluyor, FPS düşüşleri vs. ekrana bağladım bu arada. Monitör, klavye, mouse masrafı falan yok, her şeyim tam.

Kasa:https://www.itopya.com/phoenix-7700...edition-12gb-32gb-ddr5-1tb_h30023#kategori_11

Bu fiyata RX 9060XT sistemler var, daha mantıklı olur.

AM4 sistem ben tercih etmezdim kampanya donemlerinde çok daha iyisi çıkar hatta bu fiyat etiketi ile pahalı bir sistem olmuş.

Kampanya dönemi derken anlamadım ama bu işlerde bu sitelerde falan daha yeniyim ne zaman olur ne zaman gelir falan biliyorsanız az çok açıklar mısınız? Bir de pahalı bir sistem olmuş derken sanırım daha ucuza olabileceğini söylemişsiniz daha ucuza varsa atabilir misiniz?

Hepsi takılı geliyor değil mi ekstra bir şey almam gerekmiyor.
"montaj yapılsın" seçeneğini seçersen evet.
(Belki bir tek ekran kartı ile soğutucu takılı gelmez, hassa parçalar olduğu için)
Bu arada sistemden ayrı olarak Gaming.gen.tr'den Thermalright Phantom Spirit soğutucu almanı öneririm, stok soğutma ile ısınır.

"Montaj yapılsın" seçeneğini seçersen evet.
(Belki bir tek ekran kartı ile soğutucu takılı gelmez, hassa parçalar olduğu için)
Bu arada sistemden ayrı olarak Gaming.gen.tr'den Thermalright Phantom Spirit soğutucu almanı öneririm, stok soğutma ile ısınır.

Teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz iyi akşamlar dilerim.

Bu fiyata RX 9060XT sistemler var, daha mantıklı olur.

Peki teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı