RX 7700XT sistem alınır mı?

7800XT için 650W kasa kötü.
RAM cırt marka SSD cırt biraz ucuz toplıyım derken kaliteden kısmıssın halbuki 7700XT boru değil :)
GoodRam ve Kioxia'ya laf atıyorsanız sizin bilişim bilginizden şüphe duyarım.

RAM senin attığın stabilize sorunlu RAM'den daha iyi. Senin sistemde ki SSD de sorunlu bir SSD. Bendeki SSD çok daha iyi. Ayrıca 7800XT'ye 600W bile yetiyor.

Eki Görüntüle 2497345

Çok biliyorsan konu açmasaydın. Açıyorsanda gelen önerilere saygılı olup, eleştirleri kabul edeceksin.

Cahil cahil yorumlar yapıpta kendini gülünç duruma düşürme. Bilgisayarlar hakkında bilgin yok.

Attığım sistemde değişiklikler yaptım zaten Kingston 2x16 yaptım anakartı ASUS Prime yaptım ayrıca 650W 7700XT için bile yeterli değil son olarak sana bir saygısızlık etmedim konuya fikrini belirtiğin için sağ ol konuyu kapatıyorum burada.

GoodRam ve Kioxia'ya laf atıyorsanız sizin bilişim bilginizden şüphe duyarım.
16gb ram aramıyorum sadece ve kingston kat kat daha iyi

16 GB RAM aramıyorum sadece ve Kingston kat kat daha iyi.
Attığınız RAM'in kronik sorunu var.
NV3 oldukça kötü bir model, DRAM bile yok o SSD'de ki Kioxia Exceria Pro'yu geçtim onun alt modeli G2'de bile DRAM var.

Attığım sistemde değişiklikler yaptım zaten Kingston 2x16 yaptım anakartı ASUS Prime yaptım ayrıca 650W 7700XT için bile yeterli değil son olarak sana bir saygısızlık etmedim konuya fikrini belirtiğin için sağ ol konuyu kapatıyorum burada.

16 GB RAM aramıyorum sadece ve Kingston kat kat daha iyi

Kaynak attım hala yok yetmiyor falan. Bilgisayarlardan şu şekil anlamayacaksın işte.

7800XT 600W bile yetiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı