Phoenix bilgisayarlar hakkında

pesofcoys

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2014
Mesajlar
396
Yer
TRabzon61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Merhaba;
Phoenix bilgisayar incelemenizi izledim. Emeğinize sağlık Sosyalde aradım ama soran olmamış gibi gördüm. Garantisi ve sunulan hizmet, ince işçilik videolarınız kadar güzel.
Şunu merak ediyorum; bu bilgisayarın modüllerini elde etmiş olsak yada muadillerini bize ne kadara mal olur? (işçiliği bize ait)
Olursa aynı performans değerlerini elde edebilirmiyiz?
Sizce topladığınız benzer pc mi phoenix mi?

Dikkatimi çeken detay ekran kartı 80 derece idi. Bu soğutucusunun iyi olmadığını bize gösterir mi? Yoksa ekran kartının yapısı için normal değerler mi? Siz olsanız bu ekran kartını bu Pc 'lerde kullanırmıydınız?
@Recep Baltaş


Teşekkür ederim.
 
Bir sürü modeli var bu bilgisayarların. Siz bana istediğiniz modelin fiyatını ve parçalarını söyleyin ben daha performanslısını yapıyim.
 
Sanırım 80 derece sınırı koymuşlar fanların daha az dönmesi için.
Alakası yok 80 derecede fanlar çok hızlı dönüyor ve ses yapıyor. Kartın soğutması yetersiz, bunu tartışmaya bile gerek yok. Bence abartılı bileşenleri ve fiyatı saymazsak bilgisayarın en büyük eksisi kullandıkları ekran kartı markası. Kendiniz toplarsanız daha karlı çıkarsınız.
 
Son düzenleme:
Bilgisayarda takılı olan ekran kartı bence tüm sistemi tamamen çöp yapıyo. Bunun dışında kalan parcalar güzel ve iscilikte cok guzel ama o ekran kartı varken bence alınmaz o bilgisayar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı