Çözüldü Phoenix BIOS RAM MHz Yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

THE EXO

Hectopat
RAM MHz yükseltmek istiyorum çünkü şu an 1067 MHz civarındalar ve bu sanırım çok düşük bir rakammış. Ama BIOS'ta bunu nasıl yapabileceğimi bulamadım. Phoenix BIOS kullanıyorum. Ama şöyle bir şey de var ki RAM MHz yükseltirsem bu PC için olumsuz sonuçlar oluşturur mu, yükseltebileceğim en yüksek MHz nedir bunları da öğrenmek istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu fotoğraflar yeterli olur mu? Bu konularda neredeyse hiçbir bilgim olmadığı için fotoğraf atmak durumundayım kusura bakmayın.

1579521617185.png

1579521280542.png

1579521298074.png

1579521322374.png

1579521335947.png

1579521522344.png

1579521552240.png

Hiçbir fikrim yok. Ancak sorun yaratmayacağına eminim.
Anladım, her şey için teşekkür ederim. Son olarak sistem hakkında genel bir görüşünüzü alabilir miyim? Yani yeri burası mı bilmiyorum ama yakın bir tarihte sistemi yükseltmeyi ya da yeni bir sistem almayı planlıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Anladım, her şey için teşekkür ederim. Son olarak sistem hakkında genel bir görüşünüzü alabilir miyim? Yani yeri burası mı bilmiyorum ama yakın bir tarihte sistemi yükseltmeyi ya da yeni bir sistem almayı planlıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ryzen bir sistem çok iyi olur. Alacağınız zaman konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı