Phoenix GTX 1660S oyunda 82 derece

Kart kaç senelik bilmiyorum fakat 4 5 yıllık kullanımdan sonra termal macun yenileyebilirsin. İyi bir macun ile daha aşagı çekebilirsin sıcaklık değerlerini.

Kart daha 1 senelik ama macununu değiştirirken orijinal macununun kuruduğunu gördüm kaliteli bir macun ile de değiştirdim zaten değiştirmeden önce sıcaklık değerlerim daha yüksekti.

Dostum kasa kapağı kapalıysa çıkarıp açık şekilde bakar mısın sıcaklık değerlerine.

Ekran kartları işlemciden daha fazla ısınır, biliyorsunuz değil mi? 4-5 yılda bir termal macun değiştirilmez, plaka gibi kalır orada.
İşlemci ekran kartından daha kolay ve fazla ısınır.

Dostum kasa kapağı kapalıysa çıkarıp açık şekilde bakar mısın sıcaklık değerlerine.

Peki, sen 4-5 yılda termal macuna devam edebilirsin. Ancak bunu başkasına tavsiye etme bence.

Peki sizce undervolt yapmalı mıyım yaparsam faydasını veya zararını görür müyüm birkaç video izledim ısınmada oldukça fark ediyor ve FPS farkı çok da fazla değil.
Undervolt işleminin bir zararı olacağını sanmıyorum. Faydası sıcaklığa direkt etki eder çünkü aynı işi daha düşük gerilimle yapacağı için daha az ısınacak. Ancak deneyip görmek gerekir tabii.

Hiçbir değişiklik yok.

Peki siz anlıyorsanız bu işlerden yardımcı olabilir misiniz?

Hiçbir değişiklik yok.

Peki siz anlıyorsanız bu işlerden yardımcı olabilir misiniz?
Maalesef hocam, hiç yapmadım sadece teorik olarak bilgi sahibiyim. Ancak forumda arayın, yerli ve yabancı kaynakları taratın mutlaka kaynak bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…