Phoenix Oblivion Sisteme Gaming Mouse Önerisi

Melona

Hectopat
Daha fazla  
100 TL bütçem var. Acaba diyorum G300S alıp bir de Mouse Pad mi alsam? Mouse onerisi rica etcektim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet zevkli. Nasıl olduğunu daha iyi anlatan bir video :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat maksat bilek hocam tek tuşa basıp da olmuyor recoil control yapıcan ki zevk alıcan. :D

G300 önermem açıkçası. 1 hafta kadar kullanıp iade ettim. Cidden çok küçük fare. Rahat ele oturmuyor dolayısıyla. A4Tech X7 öneririm bende. Kendim kullanıyorum gayet memnunum. Ayrıca camda,tahtada falan kullanmanız fark etmiyor. Cidden camda bile rahat hareket edebiliyor. Tabi mousepad ile kullanmak daha mantıklı olur. Macro yapmak basit bir iş isterseniz yapın ama bana hack açmışım gibi geliyor ve çok sıkıcı oluyor. En iyisi bilek bence :D

G300'ün küçük olduğu doğru zaten mouse'u tam olarak kavramaya çalıştığınızda elinizin altında kayboluyor fakat o alışkanlık meselesi ben tam kavramıyorum mouse'u MOBA oynamaya alışık olduğumdan dolayı biraz gevşek tutuyorum fakat CS:GO tarzı FPS oyuncuları için zorluk çıkartabilir fakat bütçeyi zorlayıp G402 alınmadığı sürece G300 alınmalı bence.

Elin benim elim gibi küçük ise G300 falan alabilirsin ama G300 benim elime küçük gelir dersen G402 alabilirsin o segmentte. Yukarıya doğru gittikçe alacağın mouse tamamen zevke kaçıyor. FPS oyunlarında macro olayı var ama ben hiç denemedim daha. CS 1.5 oyuncusu olduğum için gerek duymuyorum zaten. Sana da FPS oyunlarında default oynamanı tavsiye ederim, default oynadıkça daha fazla gelişirsin emin ol. :cool::cool::cool:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı