Phoenix Oblivion vs Toplama PC

Şimdi sakin ol ve elindekini bırak dostum. Aynı fiyat dediğin 2000 TL fark? Görmemişim falan deme lütfen bu nedir böyle.
Arkadaşım görmüyor musun? Adamın yazığı sistem 4990 lira. Yazılanları gözünüzle okumayı denerseniz daha iyi olur. Şimdi sen sakin olma ve elindeki bırakma. Direk olarak gözümün önünden çek git ki hışmıma uğrama. Sen sen ol sakın bir daha dikkatlice okumadan benden alıntı yapma.

Pardon ben sizi yanlış mı anladım yoksa topladığınız sistem ile oblivion arasında 2.000tl fark mı var? Üstelik hemen hemen aynı parçaları toplamanıza rağmen!
Ya adam gibi okumayı öğrenin ya da hiç yorum yazmayın. Adamın seçtiği sistem phoenix rebirth. Yani 4990 lira.

Arkadaşım görmüyor musun? Adamın yazığı sistem 4990 lira. Yazılanları gözünüzle okumayı denerseniz daha iyi olur. Şimdi sen sakin olma ve elindeki bırakma. Direk olarak gözümün önünden çek git ki hışmıma uğrama. Sen sen ol sakın bir daha dikkatlice okumadan benden alıntı yapma.

Ya adam gibi okumayı öğrenin ya da hiç yorum yazmayın. Adamın seçtiği sistem phoenix rebirth. Yani 4990 lira.

Bütçe yine o kadar değil. Ayrıca başlığa ve 1. sayfadaki son mesaja bakarsan yanıldığını göreceksin. gereksiz polemiğe girmeyelim sadece arkadaşa en iyi sonucu vermeye odaklansak?

Bu kadar agresif bir cevaba gerek yok. Forum burası tartışma alanı. Yorumların tamamını okursanız bütçenin 4000-4250 tl olduğunu göreceksiniz ki sizin tavsiye ettiğiniz sistem yine biraz pahalı kalıyor.
@Hugues de Payen yorumlarınızı takip ediyorum gayet güzel yorumlarda bulunuyorsunuz. Foruma sizin gibiler lazım ama agresif olmamak koşuluyla :)

@Hugues de Payen arkadaş direkt olarak Oblivion'dan bahsettiği için, paylaştığı sistemin özelliklerine bakma ihtiyacı duymadım. Zira sistemin bileşenlerini hemen hemen biliyorum zaten. Ben yorumumu Oblivion'a göre yapmıştım ve halen de yorumumun arkasındayım. Ürünün linki de burada mevcut: Yüksek Seviye Oyun Bilgisayarı | Oblivion Serisi

Arkadaş, Phoenix Oblivion vs Toplama PC | Technopat Sosyal bu yorumunda, bir hata yaptığını belirtti. Ben de konunun ilk mesajındaki Oblivion'un özelliklerini değiştirdim doğru olanıyla.

Diğer arkadaşlar da büyük ihtimalle benim gibi sadece model adına baktılar, mesajdaki bileşenlere dikkat etmediler. Bu bir hatadır, olabilir. Raporlarsınız, biz de gerekeni yaparız.

Yani başta benim olmak üzere, @Hugues de Payen ile bizim dikkatsizliğimiz yüzünden oluştu bu durum. Nedenini zaten 1. paragrafta açıkladım.

Aldığım ceza nedeniyle şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın.
Phoenix yetkilileriyle konuştum. İhtiyaclarım doğrultusunda oblivion serisini bu şekilde modifiye ettiler.
KDV dahil 4275 TL fiyat çıkardılar.

Var olan Oblivion özellikleri:
  • İntel Core i5-4690 3.5GHz İşlemci
  • MSI B85M Gaming Military Class Anakart
  • G-Skill Ripjaws 8GB (2X4) 1600MHz CL9 RAM
  • Gainward GTX 970 GDDR5 4GB Ekran Kartı
  • Samsung 850 EVO 120GB 540MB Okuma / 520MB Yazma SSD
  • Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM Harddisk
  • Fractal-Design Integra R2 80+ Bronz 650W Güç Kaynağı
  • Corsair H75 Sıvı Soğutma
  • Fractal-Design Define Mini Kasa
  • Güç Kaynağı Makaron Kablolama

Bunun üzerine değişen parçalar aşağıdadır.

*GTX 970 Phantom
*i7 4790
*800W Gold PSU
*2x8 16GB RAM
* BlackPearl Windowed Kasa
* Led düzeneği
* FD Silent ekstra Fan
* The Witcher III & Batman Arkham Knight
Fiyat: 4275 TL

Bu doğrultuda bu fiyatı bu özelliklere vermek mantıklı mıdır sizce?
Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım ceza nedeniyle şimdi yazabiliyorum kusura bakmayın.
Phoenix yetkilileriyle konuştum. İhtiyaclarım doğrultusunda oblivion serisini bu şekilde modifiye ettiler.
KDV dahil 4275 TL fiyat çıkardılar.

Var olan Oblivion özellikleri:
  • İntel Core i5-4690 3.5GHz İşlemci
  • MSI B85M Gaming Military Class Anakart
  • G-Skill Ripjaws 8GB (2X4) 1600MHz CL9 RAM
  • Gainward GTX 970 GDDR5 4GB Ekran Kartı
  • Samsung 850 EVO 120GB 540MB Okuma / 520MB Yazma SSD
  • Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM Harddisk
  • Fractal-Design Integra R2 80+ Bronz 650W Güç Kaynağı
  • Corsair H75 Sıvı Soğutma
  • Fractal-Design Define Mini Kasa
  • Güç Kaynağı Makaron Kablolama

Bunun üzerine değişen parçalar aşağıdadır.

*GTX 970 Phantom
*i7 4790
*800W Gold PSU
*2x8 16GB RAM
* BlackPearl Windowed Kasa
* Led düzeneği
* FD Silent ekstra Fan
* The Witcher III & Batman Arkham Knight
Fiyat: 4275 TL

Bu doğrultuda bu fiyatı bu özelliklere vermek mantıklı mıdır sizce?
Teşekkür ederim şimdiden.
Hazır sistem olarak güzel, fiyatı da abartı değil. Alınabilir.

Soğutucu, kasa, işlemci ve ekran kartı stokta olmadığından dolayı biraz değiştirdim kasadan kısabilirsin ve soğutudanda kısabilirsin. Fiyat neredeyse aynı fakat Phoenix'in en düşük sürümündeki ekran kartı biraz düşük.

Hem stokta yok hem de doların düşmesi ile birlikte Vatan baya bir ucuzlayacak. Bence bilgisayar toplaman daha yararlı olacaktır.

3562.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı