Phoenix Oblivion'ı Önerir misiniz?

Neonboe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
3,500 bütçem var, toplama ile uğraşmakta istemiyorum. Sizce güzel bir bilgisayar mı? Haziran sonunda da mönitor alacağım. Monitorum 1400x900 şimdilik sorun olacagını sanmıyorum.

monitores-lg.-w2242pk-ss-22-16-9-5ms-dvi-d-mm.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Phoenix Oblivion incelemesi yapıldı. YouTube technopat kanalında bulabilirsiniz.

Ve şahsen çokta beğendim.

O ekran kartı takılı olduğu sürece bence alınabilir bir bilgisayar degil. Soğutması kesinlikle yetersiz ama ekran kartı dışında kalan parcalara lafım yok tam kararı. Bunun dışında bilgisayarın üstündeki işçilik mükemmel. Bence düzgün bir ekran kartıyla ve çok az bir fiyat farkiyla daha iyi bir sistem toplanabilir.

Arkadaş sistem toplama ile uğraşmak istemediğini belirtmiş. Bence oyun içinse bu bilgisayar ideal. Ekran kartı soğutması hakkında bir bilgim yok ama zaten technopat YouTube kanalında bunun testi de yapıldı diye biliyorum.

Çok küçük ve yetersiz bir soğutma bloğu var kartın. Oyun esnasında 80 derecelere çıkıyor kart ve videodan da sesi duyulabilcek kadar yüksek bir devirde dönüyo bu sırada. Ha dersenizki bunlar beni ilgilendirmez oyunumu akıcı ve kaliteli oynatsın bilesenlerlede pek bir ilgim yok o zaman alınabilir lafım yok.

Son düzenleme:
Bencede arkadaşın ekran kartından çıkan sesi ne kadar önemsediği sorulmalı. Eğer "benim umrum değil oyunu oynatsın yeter" derse alınabilir. Ama "ses gelmemeli sessiz çalışmalı"derse başka.

Gerçekten çok mu ses çıkarıyor? 80 derece çok mu fazla? Gainward phontom modeli niye takmamışlar onu anlamadım.

Birde bilgisayar kapalı dolaba koycam ozman ses azalıyor arka taraf açık sogutmada sıkıntı olurmu?

Eğer dar bir alan değilse koyacağın yer ferahsa sogutma sıkıntı olmaz ve ses de bi nebze azalır ki bende bilgisayarımı aynı senin gibi bi alanda bulunduruyorum. Eger bilgisayarla aran yoksa oyunum rahat oynansın diyosan alabilirsin.bir problem çıkacağını sanmıyorum ki zaten firma her türlü garantiyi beraberinde veriyo bir problemin olursa onlara götürebilirsin için rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı