Phoenix OS

Yeni İşletim Sistemini Nasıl Buldunuz?

• Süper

Oy: 4 26,7%
  • Fena Değil

Oy: 8 53,3%
  • İdare Eder

Oy: 2 13,3%
  • Kötü

Oy: 1 6,7%

• Oy verenlerin toplamı
    15
File on MEGA
Böyle bir uygulama var. Deneme yapacağım
Gerekli düzenlemeleri yapıp bende sytem ve data yedeği almak istedim ancak flash belleğin boyutu büyük bile olsa koplayalamayı kabul etmiyor. İnit.sh içinden düzeltme kısmına gelirsek onu da yapacaktım ancak benim sürüm eski sanırım o mic booster kısımları benim dosyada mevcut değildi. Bende hazır olanı ekledim. Sorunum düzeldi. İstersen init dosyasını atabilirim.

Gerekli düzenlemeleri yapıp bende sytem ve data yedeği almak istedim ancak flash belleğin boyutu büyük bile olsa koplayalamayı kabul etmiyor. İnit.sh içinden düzeltme kısmına gelirsek onu da yapacaktım ancak benim sürüm eski sanırım o mic booster kısımları benim dosyada mevcut değildi. Bende hazır olanı ekledim. Sorunum düzeldi. İstersen init dosyasını atabilirim.
Bende onu merak ediyordum x64 sürümü olması gerekiyor muydu acaba video da yapılan gibi olması için ama ayrıca şöyle bir problemim var usb çıkardığımda sistem açılmıyor restart yaptığımda tekrar yükleme yapıyor. 3. seçenekten kurulum yaptım ve bir kaç kez kez aynı hatayı alıyorum
'not bootable disk '

Son düzenleme:
Bende onu merak ediyordum x64 sürümü olması gerekiyor muydu acaba video da yapılan gibi olması için ama ayrıca şöyle bir problemim var usb çıkardığımda sistem açılmıyor restart yaptığımda tekrar yükleme yapıyor. 3. seçenekten kurulum yaptım ve bir kaç kez kez aynı hatayı alıyorum
'not bootable disk '
Diğer kurduğun android sürümlerde de flash belleği çıkardığında boot etmeye devam ediyor muydu? Onun için geçici olarak Windows 8.1 64 bit kur. Sonra exe olan Phoenix os sürümünü kur. Zaten başlangıçta hangi os açılacağıni soruyor. Bir de bu şekilde dene. Ben exe olanı kuruyorum. Her sisteme uygun diye biliyorum. Ama Windows 7 olmuyor. 8.1 ve üzeri. Açılışta direk Phoenix açılsın dersen "Başlangıç ve kurtarma" ayarından sabitleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı