er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Masaüstü bilgisayarıma Phoenix OS kurmak istiyorum ama önceden forumlarda USB Wi-Fi adaptörünün çalışmadığını söylediler. Cihazımda dahili Wi-Fi adaptörü olmadığı için USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Sizce Phoenix OS'ta USB Wi-Fi adaptörü çalışır mı?
Masaüstü bilgisayarıma Phoenix OS kurmak istiyorum ama önceden forumlarda USB Wi-Fi adaptörünün çalışmadığını söylediler. Cihazımda dahili Wi-Fi adaptörü olmadığı için USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Sizce Phoenix OS'ta USB Wi-Fi adaptörü çalışır mı?
Çözüm F4T1H 12 Şubat 2023 Sanırım Ethernet destekli bir işletim sistemi, eğer varsa direkt ethermet takabilirsiniz.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.358 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 12 Şubat 2023 #2 Sanırım Ethernet destekli bir işletim sistemi, eğer varsa direkt ethermet takabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 F4T1H dedi: Sanırım Ethernet destekli bir işletim sistemi, eğer varsa direkt ethermet takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Modem salonda. Bilgisayar ise benim odamda mesafe çok uzak. O yüzden Ethernet kablosu takamam. Yine de cevabınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Sanırım Ethernet destekli bir işletim sistemi, eğer varsa direkt ethermet takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Modem salonda. Bilgisayar ise benim odamda mesafe çok uzak. O yüzden Ethernet kablosu takamam. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.