Phoenix Rebirth x 144 hz almak

İnat etme dostum yok öyle bir şey. :) Buyur bu linkte gayet açık gözüküyor neyin ne olduğu. O boyutlarda mini olması mümkün mü hiç?
Technopat'ın incelemesinde 980 phantom kullanılıyor ve mini kullanılmış. Demin 980 ti sordum onda da mini kullanılıyor. Resimlere aldanmayın hocam. Kafamı çok kurcalıyor. Bir ucu mini diğer ucu normal hdmi kabloları var. Ondan alırsam performansta sıkıntı olur mu?
@CJack60

Kablo kaliteli malzeme ise sıkıntı olmaz. Bu tip kabloların çok fazla sayıda marka model çeşitleri var altın uçlu nikel uçlu falan filan diye milleti düdüklüyorlar. Alıyorsun sonra 1 haftada görüntü dalgalanması felan oluyor işte. Yani demem o ki kablo girişleri eğer dediğin gibiyse dönüştürücü kabloda ucuza kaçma.

Sitelerindeki görsel aksini söylüyor. Evet haklıymışsınız mini kullanmışlar videoda gördüm. Sitedeki görselleri değiştirmeleri gerek...

Dönüştürücü konusuna gelecek olursak, bir ucu DVI diğer ucu HDMI olan kablolar var. Bazı monitörlerle beraber geliyor. ASUS VN247H aldım ve beraberinde geldi. O tarz bir kablo kullanırsanız hiç dönüştürücüyle, miniyle vs. uğraşmamış olursunuz.

Sitelerindeki görsel aksini söylüyor. Evet haklıymışsınız mini kullanmışlar videoda gördüm. Sitedeki görselleri değiştirmeleri gerek...

Dönüştürücü konusuna gelecek olursak, bir ucu DVI diğer ucu HDMI olan kablolar var. Bazı monitörlerle beraber geliyor. ASUS VN247H aldım ve beraberinde geldi. O tarz bir kablo kullanırsanız hiç dönüştürücüyle, miniyle vs. uğraşmamış olursunuz.

Bahsini ettiğin kablo da converter cable diye geçiyor yani dönüştürücü kablo. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı