Phone Clone ile WhatsApp sorununu çözmek

Rocinante_85

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda kullanmakta olduğum cihazım P20 Lite ve tüm uygulamaları sorunsuz kullanabiliyorum ama artık Huawei ABD ambargosu yüzünden sıkıntı yaşıyor. Yeni bir cihaza geçecekken yine Huawei cihaz olsun isterim kalitesi olsun fotoğrafçılığı olsun çok beğendiğim ve severek kullandığım bir marka. Her ne kadar çözüldüğünü artık kullanılabildiğini söyleseler de şu WhatsApp olayı kafamı çok karıştırdı. Diğer uygulamalar bir şekilde hallediliyor ama WhatsApp benim için önemli bir uygulama öğrenci olduğum için derslerimiz ile ilgili tüm duyurular oradan yapılıp dosyalar da yine oradan paylaşılıyor. İnternette araştırdığımda eski bir Huawei cihazdan yeni bir Huawei cihaza geçerken Phone Clone kullanılırsa böyle bir sorunla karşılaşılmadığını okudum acaba bu yöntemi kullanan arkadaşlar sorunsuz bir şekilde WhatsApp kullanabiliyorlar mı veya nasıl bir yol izlediler.
Bu yöntemi kullananlar var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. (Eğer bu sorun Phone Clone ile çözülebiliyorsa yüksek ihtimalle Pura 70 Pro alacağım.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı