Phonix miner ile ne kadar kazdığımızı nasıl görebiliriz?

Evet oradakinin aynısı. Yanlış bir ayar yaptığımı düşünmüyorum ama güvenlik engelliyor sanırsam sadece.
@Pablo Vader Hocam acaba uygulamayı yanlış yerden mi başlatıyorum? Config dosyasına tıklayarak çalıştırdım. Şu an çalışıyor mu?


Eki Görüntüle 1019801
Hocam pool da gözükmeye başladı kazım. Sıkıntısı yok sanırsam. Peki sonraki işlemler nasıl yürüyor. Her gün ödemeyi Binance hesabıma mı alacağım? ETH olarak mı Dolar veya TL olarak mı alacağım ödemeyi? Parayı nasıl çekebilirim sonrasında?
Miner çalışıyor görünüyor. pool.binance.com'da bir önceki gönderdiğim resimde Watcher Link yaratıp ne kadar kazanılmış ve bir önceki gün hesabına ne geçmiş izleyebilirsin.

Hergün sabah saat 03:00'de yapılan kazımla kazanılan ETH'u senin Binance'deki wallet'ta POOL kısmına transfer edecek. Sen POOL kısmından buradaki ETH'ları SPOT cüzdana transfer edince elinde satabileceğin yada biriktireceğin ETH olacak. Hergün kazım yaptığın sürece alt limit olmadan bu şekilde gelir.

Gelen ETH'ları banka hesabına nakit olarak almanın en uygun yolu Binance'de satıp USDT'yi Binance TR hesabına ücretsiz transfer ettikten sonra kendi hesabına EFT/Havale yapmak.

İyi kazançlar.
 
Eyvallah hocam çok teşekkürler.
@Pablo Vader sizi de umarım sorularımla sıkmıyorumdur ama T-Rex'deki R değeri nedir? Google da araştırdım ama bir şey bulamadım. %0'lardan %1.27'ye kadar çıkmış şimdi düşüyor gibi ne değeri olduğunu anlayamadım. Bir sorun mu var acaba?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı