Selam. İkinci kez phonk tarzı müzik yapmayı denedim amacım reklam yapmak değil, eksiklerimi söylerseniz düzeltmeye çalışacağım. Fikirlerinizi merak ediyorum
Şu an dinlerken yazıyorum. Gayet güzel hocam ellerine sağlık. Sadece beat biraz daha hareketli olabilirdi çok durağan olmuş. Spotify'da şarkı varsa playlist'ime eklemek isterim )
Şu an dinlerken yazıyorum. Gayet güzel hocam ellerine sağlık. Sadece beat biraz daha hareketli olabilirdi çok durağan olmuş. Spotify'da şarkı varsa Playlist'ime eklemek isterim )
Prodüktör değilim ama vokal eklemen daha iyi olabilir. Şöyle playlistler var youtube'da. Bu videoda da nasıl mikslenileceği anlatılıyor. Arkaya distortion efekti ekleyebilirsin, bası ve volume arttırabilirsin gibi gibi. Biraz daha deneysel çalışabilirsiniz hocam.
Prodüktör değilim ama vokal eklemen daha iyi olabilir. Şöyle playlistler var YouTube'da. Bu videoda da nasıl mikslenileceği anlatılıyor. Arkaya distortion efekti ekleyebilirsin, bası ve volume arttırabilirsin gibi gibi. Biraz daha deneysel çalışabilirsiniz hocam.