Photopea ile Photoshop’a başlanır mı?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar merhaba, Photoshop’a başlamak ve öğrenmek istiyorum. Biliyorsunuz Adobe dışında web tabanlı Photopea var, gayet yeterli duruyor ama eğitim videoları çok az sayıda ve yetersiz, geneli hep Adobe Photoshop üzerinden. Photoshop eğitimlerini izleyip öğrensem, Photopea kullanırken sorun yaşar mıyım? Kısayollar, araçlar vesaire olarak? Ya da Photopea için kapsamlı bildiğiniz eğitim videoları yapan var mı? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Photopea kullanın, kullandırın; ben gerçekten çok beğeniyorum. Evet, Adobe Photoshop ile aynı kalitede değil ama çoğu Photoshop ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Adobe Photoshop videoları izleyerek ilerleyebilirsin.

Photopea kullanın, kullandırın; ben gerçekten çok beğeniyorum. Evet, Adobe Photoshop ile aynı kalitede değil ama çoğu Photoshop ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Adobe Photoshop videoları izleyerek ilerleyebilirsin.
Hocam zaten amacım kullanmak ama yeni olduğundan eğitim videoları çok kısıtlı o yüzden Adobe öğrenirsem onu kullanmakta problem yaşarmıyım diye merak ediyordum, eğitimleri Adobe üzerinden izleyeceğim ozaman kullanırken Photopea kullanacağım teşekkür ederim cevaplarınıza.

Hobi olarak arada iki üç işimi yapayım diyorsan kullan ama bu işe veya piyasaya gireceksen yeterli değil ama Photoshop için temelini oluşturur neredeyse aynı.

Yani dediğim gibi işe gireceksen de böyle piyasa dışı programlarla zaman kaybetmeye gerek yok, Photoshopla ilerle. Muadili programlara sonra girersin mantık aynı.

Çünkü Photoshop'ta orjinal kullanırsan özellikleri sayesinde uçsuz bucaksız bir alternatif var orjinal kullanmasan bile, bunun yanında Photobea'da olmayan bir sürü plugin eklenti action vs de cabası. İşini güzelleştirecek ya da kolaylıştaracak o kadar çok plugin ve action var ki.

Photobea ile zaman kaybetmeye gerek yok bence. Ha gir yükle kurcala arada, ama ağırlığı her zaman bu işin temeli olan prime programlarla öğren.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı