Photoshop Benzeri Program Önerisi

MFO10

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Geçenlerde de ücretsiz Adobe Photoshop benzeri program önerisi diye bir program açmıştım ve sağ olsun arkadaşlar önerilerde bulundular. Ben de GIMP'i indirdim ve kullanmaya çalıştım. Yeminle kafam çöp gibi oldu. Basit bir eklenen resmi küçültme işlemini bile arıyorum arıyorum bulamıyorum çözemedim bir türlü. Korsan uygulamayı oyunu vs. komple hayatımdan çıkarmak istiyordum ve çıkardım da ama yani bu Photoshop konusunda kendimi zor tutuyorum.

Daha basit bir uygulama yok mu? Daha rahat kullanabileceğim, kullanırken ömür yemeyen Photoshop'a benzer bir program.

Photoscape X veya gımp öneririm.

Hocam photoscape X PSD türü dosyaları açar mı?

Adobe fireworks gayet basit bir program.

Ücretli değil mi?

Hocam günümüzde böyle programları korsan dışı kullanmak bu dolar kuruyla neredeyse imkansız. Hiçbir oyunu korsan indirmem ama bunlara yapacak bir şey yok :)

Yani bir yanım indir bir yanım hayır diyor. Olabildiğince başka program bulmaya çalışıyorum.

Hocam Paint.net de kolay bir uygulama kullanışlı ve Türkçe bir program.

PSD türünü açar mı hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı