Okulumda Python öğrenmeye başladık lakin dersler İngilizce anlatıldığı için pek anladığım söylenemez. O yüzden YouTube ile Türkçe desteklemek istiyorum. Bunun için basit ve kısa anlatan bir kanal varsa bildiğiniz paylaşırsanız memnun olurum.
Hocam yok böyle full tekrardan ziyade adım adım derse hazırlık şeklinde öğrenebileceğim video serisi daha güzel olurdu.
Evet.Hocam yani oynatma listesi mi olsun.
Teşşekür ederim. Kayıt oldum bitirirm ben bu kursu.
1 saatte öğrenemeyeceğimi ben de biliyorum. Dersler de ingilizce zaten lakin bildiğim bir ingilizce kanal yok.Turkce ogrenerek bos yere zihnini kirleteceksin, onun yerine dersleri anlayacak kadar Ingilizce ogrenmelisin.
Sacma sapan anlamsiz yigin, betik, kukla, yonga gibi kelimelerle vakit kaybetme Turkce ogrenecegim diye.
1 saatte python ogreten videolardan ya da bilgisayar ogretmenlerinden sektore dair saglikli bilgi edinemezsiniz.
İngilizcen iyi değil ise verdiğim linkten önce öğrenmeye bak sonra githupda veya yapay zeka ile yapabildiğin kadar proje yapmaya çalış.1 saatte öğrenemeyeceğimi ben de biliyorum. Dersler de ingilizce zaten lakin bildiğim bir ingilizce kanal yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.