Çizim ile de uğraştığım için -sadece çizim değil- sağdaki benim seçimim olmalı diye düşünüyorum fakat aradaki fark azımsanmayacak kadar çok. Bu yüzden ihtiyaçlarım doğrultusunda ucuz olanı da seçebilir ve çizim için başka uygulama kullanabilirim.
Bu yüzden bu iki paket arasında Photoshop'un en belirgin farkları nelerdir bunu merak ediyorum.
Çizim ile de uğraştığım için -sadece çizim değil- sağdaki benim seçimim olmalı diye düşünüyorum fakat aradaki fark azımsanmayacak kadar çok. Bu yüzden ihtiyaçlarım doğrultusunda ucuz olanı da seçebilir ve çizim için başka uygulama kullanabilirim.
Bu yüzden bu iki paket arasında Photoshop'un en belirgin farkları nelerdir bunu merak ediyorum.
Yani 60 TL'lik paket ile 130 TL'lik paketteki Photoshop'da tamamen aynı imkanlara erişebiliyor muyuz?
Ucuz olana spesifik olarak "Fotoğraf" yazılması o soruyu sormama neden oluyor.
Photoshop almak için fiyatlara bakıyordum. Bireysel kullanıcı kısmında Photoshop/Lightroom paketi aylık 62 TL fakat tek başına Photoshop 132 TL. Nedeni nedir? Farkları var mıdır? Bir bilgi bulamadım.